Kategori: Hobi Yazar: Deniz Gürsoy Yayınevi: Oğlak Yayınları
Satıcı | Kitap Adı | Bağlantı |
---|---|---|
Trendyol | Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | Satın Al |
Kitapyurdu | Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | Satın Al |
D&R | Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | Satın Al |
Idefix | Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | Satın Al |
BKM Kitap | Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | Satın Al |
Hepsiburada | Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | Satın Al |
Gittigidiyor | Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | Satın Al |
N11 | Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | Satın Al |
Amazon Türkiye | Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | Satın Al |
Kitap Adı | Format | Boyut | Bağlantı |
---|---|---|---|
Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | 6.23 MB | İndir | |
Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | EPUB | 6.96 MB | İndir |
Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | MOBİ | 5.49 MB | İndir |
Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | ODF | 5.86 MB | İndir |
Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | DJVU | 7.32 MB | İndir |
Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | RAR | 4.76 MB | İndir |
Yiyelim İçelim, Tarihini Bilelim – Dünden Bugüne Gastronomi | ZIP | 4.39 MB | İndir |
Kitap Yorumları - (2 Yorum)
Yemek ve gastronomi tarihine ilgisi olanların alması gereken Türk biri tarafından yazılmış iyi bir kitap, tavsiye ederim.
“Yemek, bireyin en temel gereksinimi olduğu kadar toplumsal, hatta ulusal kimliğin oluşturucu ögelerinden biri olarak da nitelendirilebilir. Bu nedenledir ki, yemeğin toplumsal süreçlerle değişim ve gelişimi gelenek oluştururken, onu aynı zamanda sanat katına da yükseltti.Tam yirmi yıl boyunca toplu yemek hizmetleri sektöründe görev yapan biri olarak, bu tür çalışmaların eksikliğini hep duydum. Yemek ile uğraşan herkes mutlaka okumalı.
Benzer Kitaplar
Kediler Neden Tatlıdır?
Cehennemden Öte: Türkiye Futbolunun Ruhunu Arayış
Yeni Başlayanlar İçin Her Yönüyle Tavşancılık
Süs Bitkisi ve Gül Yetiştiriciliği
Bulmaca
Diego Armando Maradona – O Bir Efsane
Korkusuz Casuslar
Mahmil Gaziantep Mutfağının Saygın Mirası
AstroDefter 2022
Bizanslı Yemekler
Pencere Önü Bahçıvanı Evinizi Dönüştürmek için Yetiştirilmesi Kolay 50 Bitki
Mutfak Filede Başlar
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık
Algoritmik Boyama Kitabı
Mandala, Wonders Of The World – For All Ages From 7 To 70 – A12-piece-colored Pencil Set is Included